HornsgaardStueHaven

Hornsgaard

Nyd roen og de naturskønne omgivelser omkring Hornsgaard. Udforsk skoven med sine slåede stier, hvis I har lyst.

Read More

Stue

Føl jer hjemme og smæk benene op i de lyse hyggelige lejligheder.

Read More

Haven

Haven med sine gamle træer og søen i baggrunden, der indbyder til hyggelige stunder eller en god bog i skyggen

Read More

Om Hornsgaard

Hornsgaards historie strækker sig tilbage til 1500-tallet, hvor det nuværende stuehus er opført i 1920. Hornsgaard har tidligere været ejet af familien Winther, men vi er nu fjerde generation Welling på gården og har boet her siden 2014. Søren er således opvokset på gården.

Hornsgaard har indtil år 2000 haft malkekvæg og markbruget blev drevet indtil 2009. I dag drives gården på utraditionel vis med delvis udlejning af bygninger, maskiner og jord samt skovbrug. Derudover ferieudlejning og fremstilling af plankeborde.

Ferielejlighederne er oprindeligt lavet til ansatte, men vi har moderniseret dem og startet ferieudlejning i 2014. Vi nyder at kunne byde mange forskellige mennesker verden over velkommen på Hornsgaard. Skoven drives med henblik på at være selvforsynende med brændsel og derudover som jagtområde. Der er rådyr, dådyr, krondyr, ræv, mår, hare, grævling og fasan at finde i skoven. Der er slåede stier over hele skovområdet, som I er velkomne til at udforske. Der er løbende sæson for vilde hindbær, blåbær og brombær. Ydermere er der havtorn og forskellige former for nødder og æblesorter spredt ud over skoven.‘No 1’ Lejlighed

Øjeblikkelig Booking her

Read More
‘No 2’ Lejlighed

Øjeblikkelig booking her

Read More
‘Dobbelt lejlighed’

Øjeblikkelig booking her

Read More
Kontakt

+45 30 24 96 72 christina@hornsgaard.dk

Read More